Почетна / Tag Archives: ако

Tag Archives: ако

АКО – НАДИЦА ТРЕНЧЕВА

           АКО Ако животот е река ти си проточна вода, јас зрно песок. Ако пријателството е сонце, јас сум топлина, ти краток блесок. Ако љубовта е судбина, ти копнеж, јас со чуство на вина. Ако животот се мери, пријателството стекнува а љубовта дели, што ни преостанува ако, нам?!? Автор: Надица …

Повеќе »