Почетна / Видеа / Reebok со нова реклама, колку е важна хуманоста

Reebok со нова реклама, колку е важна хуманоста

Reebok со новата реклама под наслов Be More Human. Се однесува на сите луѓе кои се решени да бидат подобри и посилни луѓе, хумани и подготвени на сите тешкотии,  подготвени секогаш да го даваат  најдоброто од себе.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

GeForce RTX графичките направени на најновата Turing архитектура

Nividia на SIGGRAPH настанот ја претстави својата најнова архитектура, која е во изработка последните 10 …