Новости

Здружението ,,Цивитас” вчера вечер прослави две години од основањето

Вчера вечерта здружението ,,Цивитас” ги прослави двете години од основањето во пријатна атмосфера на еден отмен и современ начин во присуство на претставници од сите нивни соработници, Совет на Млади – Штип, днeвниот центар за деца со посебни потреби и многу други. ,,Здружението Цивитас го прославува своето двегодишно постоење за …

Повеќе »

13,000+ People Have Bought Our Theme

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also …

Повеќе »

Top Search Engine Optimization Strategies!

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also …

Повеќе »

Which Company Would You Choose?

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also …

Повеќе »

Истекува рокот за поднесување годишна даночна пријава

Сите граѓани кои не поднеле годишна даночна пријава за остварени дополнителни приходи во текот на 2014 година тоа може да го сторат уште денеска. Крајниот рок за поднесување Годишна даночна пријава е 15 март, но бидејќи овој датум годинава беше во недела пријавата може да се поднесе и денеска, понеделник. …

Повеќе »