Новости

Предлог книга: “Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата“Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. #1 БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“ Ако не си исплашен, тогаш не си човек. Томас се буди во мрачен лифт. Памтењето му е …

Повеќе »

Предлог книга: “Приказна на една мајка” – Аманда Провс

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата“Приказна на една мајка” – Аманда Провс . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Животот на Џесика тече подобро од сите нејзини очекувања и замисли. Таа си ја добива свадбата од соништата, го има совршениот …

Повеќе »

Предлог книга: “ Заговорот против Дијана” – Ален Пауер

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “ Заговорот против Дијана” – Ален Пауер . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. ДАЛИ ПРИНЦЕЗАТА ДИJAНА БЕШЕ УБИЕНА? Ричард Томлинсон, поранешен “свиркач” од САС/МИ6, имал резервациj за летот броj 111 на “Свис ер” oд …

Повеќе »

Предлог книга: “Последниот ритуал” – Ирса Сигурдардотир

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Последниот ритуал” – Ирса Сигурдардотир . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. На универзитетот во Рејкјавик е пронајден машки труп со извадени очи и со чудни симболи исцртани на неговите гради. Полицијата не губи …

Повеќе »

Предлог книга: “Ајде погледни ме сега” – Миранда Дикинсон

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Ајде погледни ме сега” – Миранда Дикинсон. Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Нели Саливан секогаш била позната како „Госпоѓата со петгодишен план“. Но, кога ќе остане без работа и без момче во ист …

Повеќе »