Почетна / Импресум

Импресум

Здружението за поддршка на социјално исклучени лица и ризични групи ЦИВИТАС е невладина и непрофитна организација од Штип. Членови на Здружението „ЦИВИТАС“ се: социјално исклучени лица, лица од ризични групи, нивните семејства, професионалци (правници, економисти, психијатри, психолози, социјални работници), волонтери, како и сите заинтересирани кои сакаат да помогнат.