CIVITAS

Category : Видеа

0

Вести Видеа Канал Плус Вести

Успешно реализирана четвртата по ред работилница ментално здравје и младите

Здружението Цивитас, Совет на млади и Славјанскиот универзитет денес реализираа, работилница од циклусот работилници ментално здравје и малдите. Проследете го видеото!
Видеа Здравје

ЕДЕН ТРИК ЗА ПОДОЛГО ДА ОСТАНАТ СВЕЖИ ВАШИТЕ БАНАНИ

Колку повеќе стојат толку поголеми се шансите бананите да потемнат и да станат многу меки. Тоа секако не значи дека се расипани, но повеќето ги
Видеа Магазин

ЛИЧИ НА САПУН, НО Е МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА: ОВА Е МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА КОЈА МОЖЕТЕ ДА ЈА НИСИТЕ ВО ЏЕП!

Овој фантастичен уред може да го промени животот на сите современи домаќинки. Изгледа како сапун, но всушност е најмалата машина за перење на алишта во
Видеа Здравје Ментално Здравје

Еве како се подготвувала за алцхајмер

Alanna Shaikh се соочува со болеста на татко и вели дека на повеќето од нас реагираат со негирање: „тоа нема да ми се случи на
Видеа

Погледнете го најновиот видео спот за Славјанскиот универзитет

Еве што ви нуди единствениот универзитет кој издава двојна диплома. Уште од основањето на универзитетот ние сме тука за нашите студенти. Ви помагаме да ги