Почетна / Магазин / Предлог книга

Предлог книга

0

Предлог книга:“ Харемот на Гадафи” – Аник Кожан

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “ Харемот на Гадафи” – Аник Кожан. Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Сораја не е како повеќето тинејџерки на светот: наместо на својата полуматура, таа треба да мисли како да не биде уште …

Повеќе »

Предлог книга: “Паднатите ангели” – Тара Хајланд

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  “Паднатите ангели” – Тара Хајланд. Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Семејна сага што ќе ве одведе на едно прекрасно патување во Ирска, продолжува во возбудливиот Лондон и преку златното доба на Холивуд завршува …

Повеќе »

Предлог книга: “Кралска афера” – Нора Робертс од издавачката куќа TOPER.

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  “Кралска афера” – Нора Робертс . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Едно утро нејзиното височество Габриела Бисет ќе се разбуди во болнички кревет, на знаејќи како се нашла тука. Бидејќи нејзините киднапери и …

Повеќе »

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Лоти само сака да се омажи- се разбира, за вистинскиот. Таа е сигурна дека нејзиното момче ќе ја запроси. И така, …

Повеќе »

Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Возбудлив роман чие дејствие сe случува под староградските ѕидови во татковината на романтичарската љубов – Италија. Сторија пребогата со случувања …

Повеќе »

Предлог книга: “Лорд Морд” – Милош Урбан

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Лорд Морд” – Милош Урбан  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. При крајот на XIX век во Прага пламти конфликтот меѓу Чесите и Германците, се модернизира еврејскиот дел од градот, глодан од глувци, …

Повеќе »

Предлог книга: “Точка на измама” – Ден Браун

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Точка на измама” – Ден Браун  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Трилер различен од сите што сте ги прочитале до сега… Кога сателитот на НАСА ќе открие зачудувачки редок објект закопан длабоко …

Повеќе »

Предлог книга: “Пабло Неруда – Страст за животот” – Адам Фајнстајн

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Пабло Неруда – Страст за животот” – Адам Фајнстајн . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Повеќе од триесет години по смртта на Пабло Неруда неговата поезија продолжува да се чита низ целиот свет. …

Повеќе »

Предлог книга: “Во еден момент” – Гијом Мисо

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Во еден момент” – Гијом Мисо . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. Лиза и Артур можат да се видат само еднаш годишно. Тој целиот живот го поминува барајќи ја… А таа својот чекајќи го… …

Повеќе »

Предлог книга: “Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата“Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет. #1 БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“ Ако не си исплашен, тогаш не си човек. Томас се буди во мрачен лифт. Памтењето му е …

Повеќе »