CIVITAS

Category : Завршени апели

0

Вести Завршени апели Македонија

ЖЕЛБАТА ИМ СЕ ИСПОЛНИ – СЕМЕЈСТВОТО ДАВЧЕВСКИ ДОБИЈА КЛУЧЕВИ ЗА НОВ ДОМ

На семејството Давчевски од Велес желбата им се исполни. Пред Велигденските празници заедно со четири керќи тие се вселија во нов сопствен дом. Клучевите им
Барам помош Завршени апели

Да помогнеме да се најде исчезнатата !!!

Пандева Мануела  од вчера (11 април 2016 г.) утрото и се губи секаква трага. Девојката е родена 1999 година и живее во струмичко Пиперево .
Барам помош Донации Завршени апели

Апел за помош на Наталија Колева од Кочани

Да и помогнеме на нашата сограѓанка Наталија Колева 21 година кој на 29 октомври се здоби со тешки повреди при тешка сообраќајна незгода која се
Вести Завршени апели Македонија

Апел за помош на семејството Коцеви од Штип

Семејството на триесет и три годишниот Сашко Коцев од штипско Ново Село кој пред неколку дена загина во сообраќајна несреќа во Шпанија, Валенсија тешката финансиска