Почетна / Донации / Нудам помош

Нудам помош

ЗДРУЖЕНИЕТО ЦИВИТАС ВЕ ПОКАНУВА НА ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ВО НЕДЕЛА ЗА МАЛАТА ВАЛЕРИЈА

МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ЗА МАЛАТА ВАЛЕРИЈА .. По заеднички договор и покрената иницијатива на Здружение Цивитас и Блу Бенд, следниот викенд во ден недела (19.11) ќе биде организиран голем хуманитарен музички концерт за малата Валерија Зафировска. Овој настап досега го потврдија Зоран Илиев, Панче Касапски, Филип Стевановски Бенд, Рандом Парк, Ѓоко …

Повеќе »