CIVITAS

Category : Донации

0

Донации

Да и помогнеме на 28-годишната Цаци која боледува од тумор на мозокот

Ајде да се сплотиме и заедно да спасиме млад живот. 28-годишната Славица Тодоровска – Цаци боледува од агресивен рак на мозокот и за да го
Барам помош

Апел за помош: Потребни се 200.000 евра за лекување на 15 годишно девојче од Охрид во Германија

Admin
Судбината си поигрува со уште еден млад живот. На петнаесетгодишната Сара Настеска од Охрид дијагностициран и е малиген тумор „Anemija Plastica“ кој ја напаѓа коскената
Донации

На кои заболувања може да укажуваат вишокот килограми?

Многу здравствени нарушувања може да предизвикаат вишок килограми, но и зголемувањето на телесната тежина може да биде знак на некое заболување. Ако внимавате на исхраната,
Барам помош Донации Донациски Броеви

Славица има потреба од нас !!!

Славица Димитрова е девојка која боледува од makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на очите за кое во Мекедонија нема соодветен третман. Потребно е