Почетна / Видеа / “Bongas and Guitares” бендот ја објавија нивната прва песна

“Bongas and Guitares” бендот ја објавија нивната прва песна

За Admin

Можеби ќе ве интересира

ЛИЧИ НА САПУН, НО Е МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА: ОВА Е МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА КОЈА МОЖЕТЕ ДА ЈА НИСИТЕ ВО ЏЕП!

Овој фантастичен уред може да го промени животот на сите современи домаќинки. Изгледа како сапун, …