CIVITAS

Author : Дијана Јованова - Штип

663 Posts - 0 Comments
Живот

Нина Костовска стана првото лице со Даунов синдром кое дипломираше во Македонија!

Тетовката Нина Костовска, која стана позната од видеото „Како ќе реагирате ако ве служи фармацевтски техничар со Даунов синдром?“ вчера дипломираше на Државниот универзитет во