CIVITAS

Author : Ангела Динева

3 Posts - 0 Comments
Занимливости Македонија

За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Здравко Чолиќ

Ангела Динева
 Балканската музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ,  повторно во Скопје, каде со нетрпение чека да ја исполни Национална арена Филип Втори Македонски со многу енергија, во сабота, 15-ти јуни 2019, во
Вести Македонија

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола објавуваза Петтите ОРАТОРСКИ ДЕНОВИ кои ќе се одржат на 18 април 2019,