Почетна / Донации / Барам помош / Славица има потреба од нас !!!

Славица има потреба од нас !!!

Славица Димитрова е девојка која боледува од makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на очите за кое во Мекедонија нема соодветен третман. Потребно е лекување во Русија, третман со матични клетки во институт за очни болести во Санкт Петербург.

Третманот чини 6000 евра.  Сума која сите заедно можеме брзо да ја собереме !!

Да помогнеме !!

Сметка за донации:

240137102218724
АД.Уни Банка
Славица Димитрова

За донации надвор од државата

Unibank ad Skopje ul.Maksim Gorki br.6.1000 Skopje Slavica Dimitrova ul Boro Lovcija br 70 Kocani iban.mk07240137102218724 swift.uibmmk22

е девојка која боледува од makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на очите за кое во Мекедонија нема соодветен третман. Потребно е лекување во Русија, третман со матични клетки во институт за очни болести во Санкт Петербург.

Третманот чини 6000 евра.  Сума која сите заедно можеме брзо да ја собереме !!

Да помогнеме !!

Донациски броеви!

ВИП 143468

ТЕЛЕКОМ 143112

Сметка за донации:

240137102218724
АД.Уни Банка
Славица Димитрова

За донации надвор од државата

Unibank ad Skopje ul.Maksim Gorki br.6.1000 Skopje Slavica Dimitrova ul Boro Lovcija br 70 Kocani iban.mk07240137102218724 swift.uibmmk22

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Апел за помош на Дарија Младеновска

Дарија е предвреме родено бебенце, стара е само неколку дена. Бидејки е предвреме родено бебе, …