Почетна / Видеа / ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ КОГА ЌЕ ИЗМЕШАТЕ COCA-COLA И БЕЛИЛО?

ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ КОГА ЌЕ ИЗМЕШАТЕ COCA-COLA И БЕЛИЛО?

Што мислите што ќе се случи? Мешање на Coca-Cola и белило е најновиот експеримент на лудиот руски хакер. Во видеото покажува што ќе се случи кога ќе ги измешате овие две течности. 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

ЛИЧИ НА САПУН, НО Е МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА: ОВА Е МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА КОЈА МОЖЕТЕ ДА ЈА НИСИТЕ ВО ЏЕП!

Овој фантастичен уред може да го промени животот на сите современи домаќинки. Изгледа како сапун, …