Почетна / Вести / Херој на денот !!!!

Херој на денот !!!!

Малиот јунак Јован Дукмеџиев од Скопје денес свирел на својата гитара за да собере пари да и помогне на малата Ели која е во Америка на лекување.

Несекојдневен хуман гест од големо срце, секоја чест на родителите кои одглеале и воспитале Човек !!!

12654215_10153372235143461_4678058827512010738_n

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Здравко Чолиќ

 Балканската музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ,  повторно во Скопје, каде со нетрпение чека да ја исполни Национална арена Филип …