Почетна / Вести / ХЕПЕНИНГ ВО ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ ВРТЕШКА

ХЕПЕНИНГ ВО ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ ВРТЕШКА

Во склоп на програмската содржина на Штипско Културно Лето – 2016 година ДПС ЛИСЕЦ традиционално по 13-ти пат по ред организира  голем музички хепенинг во кругот на планинарскиот дом Вртешка и црквата св. Ѓоргија на планината Плачковица. Поканете се сите граѓани на Штип. На ден Петровден -вторник 12-ти јули ќе настапат следниве групи: LENCHE & BOSHKO – Shtip, HOT LINE-Shtip, BACKDOOR BAND – Ohrid

За Милан Андонов - Штип

Можеби ќе ве интересира

За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Здравко Чолиќ

 Балканската музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ,  повторно во Скопје, каде со нетрпение чека да ја исполни Национална арена Филип …