CIVITAS
Вести Видеа Канал Плус Вести

Успешно реализирана четвртата по ред работилница ментално здравје и младите

Здружението Цивитас, Совет на млади и Славјанскиот универзитет денес реализираа, работилница од циклусот работилници ментално здравје и малдите.

Проследете го видеото!

Related posts

ИЗГРАДЕН НОВ КОМПЛЕКС НАРЕЧЕН МАКЕДОНСКО СЕЛО ВО СКОПЈЕ

Цивитас и Светлост Б со донација од облека и обувки

Влијанието на храната врз нашето здравје