Почетна / Вести / Три совети за зголемување на самодовербата

Три совети за зголемување на самодовербата

Кога се соочувате со голем предизвик каде потенцијалите за неуспех се чини демнат на секој чекор, веројатно сте го слушнале советот: „Биди посамуверен/а!“ Но, од каде одаѓа самодовербата и како можете да ја зголемите? Обидете се со овие едноставни, но ефикасни совети, сликовито објаснети во следното видео.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …