Почетна / Видеа / Ставила пола лимон во сода бикарбона, еве што се случило

Ставила пола лимон во сода бикарбона, еве што се случило

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

ЕДЕН ТРИК ЗА ПОДОЛГО ДА ОСТАНАТ СВЕЖИ ВАШИТЕ БАНАНИ

Колку повеќе стојат толку поголеми се шансите бананите да потемнат и да станат многу меки. …