Почетна / Донации / Барам помош / Средствата од хуманитарниот театар уплатени на малата Марија

Средствата од хуманитарниот театар уплатени на малата Марија

Средствата од хуманитарниот театар беа уплатени на 30.11.2017 година на Марија Симевска. Ве молиме да донирате на следните броеви:

143163 Телеком

143463 Вип оне

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Славица има потреба од нас !!!

Славица Димитрова е девојка која боледува од makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на …