Почетна / Донации / Барам помош / Споделете да се пронајде исчезнатата!!!

Споделете да се пронајде исчезнатата!!!

Марина Арсова исчезнала на 5 Јануари во Штип. Носела кафена кожна јакна . Ако некој ја видел нека се јави во најблиската полициска станица.

12717391_1548031308842963_4463869510082015216_n

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …