Почетна / Здравје / Ментално Здравје / „Се борев со социјалнта анксиозност целиот свој живот…

„Се борев со социјалнта анксиозност целиот свој живот…

Во ова видео сликовито е опишано едно индивидуално искуство при справување со социјалната анксиозност, преку предизвикување и соочување со својот најголем страв – самоизложувањето.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Подобрeте го критичкото мислење

Секојдневно пред нас стои море од одлуки, и невозможно е да донесеме правилен избор секој …