Почетна / Избор на уредникот / Само Тони и Две Жени ја стартуваа мисијата – “Ширам љубов”

Само Тони и Две Жени ја стартуваа мисијата – “Ширам љубов”

Атрактивниот бенд “Само Тони и две жени” оваа 2019-та ја започна со нов сингл именуван – “Ширам љубов”. Во период кога можеби повеќето од нас ја забораваат суштината на љубовта, бендот не потсетува за нејзината потреба и значење.

Во интерпретација на Тина Стојанова, текст и музика на Марија Докузова, а во аранжман на Само Тони, “Ширам љубов” дефинитивно е новиот музички “вирус” на македонската сцена.

Љубовта претставува најголема светлина во животот на луѓето. Секој од нас знае дека таа го зголемува квалитетот на нашето постоење. Ако сè уште меѓу вас постојат такви кои не веруваат во ова, слушнете во продолжение како звучи новата авторска песна на бендот “Само Тони и две жени”, ве уверуваме во демант!

За Виктор Вукановски

Можеби ќе ве интересира

Halsey Does Her Own Makeup as the New Face of YSL Beauté

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there …