Почетна / Вести / Родителите на Стефан се заблагодаруваат на сите хумани луѓе, средствата се собрани

Родителите на Стефан се заблагодаруваат на сите хумани луѓе, средствата се собрани

Благодарение на хуманите луѓе Стефан ги собра средстата и во Недела оди за Русија. Семејството со кое здруженитео Цивитас контактираше додека траеше акцијата за собирање на средства е благодарно на сите оние кои што дадоа свој придонес во акцијата.  Апелираат до сите хумани луѓе да продолжат со добрата мисла и хуманиот дух да ги собереме средствата за сите останати дечиња.

Големиот хуманитарен концерт  на Здружението Цивитас  кој е закажан за во Недела  ќе се одржи и средствата   ќе бидат донирани на дечиња кои подолго време собираат средства за лекување во странство .

Еве што изјави мајката на стефан Василка Мелник :

,,Добри луѓе, ви благодариме за хуманоста и агилноста, и сакам да ве известам дека средствата за операција за Стефан се собрани. Ви благодариме на сите кои дониравте со пари и добра мисла и се надеваме дека ќе се вратиме со добри вести од Русија.
Искрена благодарност од целото семејство Мелник. Вашиот придонес за собирање на средствата е непроценлив, ви благодарам  Цивитас”.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Здравко Чолиќ

 Балканската музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ,  повторно во Скопје, каде со нетрпение чека да ја исполни Национална арена Филип …