Почетна / Живот / Работи кои некогаш биле неприфатливи, а денес се тренд

Работи кои некогаш биле неприфатливи, а денес се тренд

Ова се работи кои радикално се вратија и од некогаш општествено отфрлени, станаа тренд на денешницата.

– Класична мелодии за мобилен телефон, кои фабрички се вметнати во него.
– Барање партнери преку интернет. Некогаш тоа се сокриваше, но со воведувањето на такви апликации, истото се врати и премногу е популарно, особено во големите градови.
– Големи мобилни телефони. Некогаш имањето огромен телефон значи дека имате стар модел, додека поновите мобилни телефони беа мали и практични.
– Сликањето себеси.
– Очила за вид со голема рамка.
– Полни и дебели веѓи. Некогаш беше во тренд да се имаат тенки веѓи.
– Брада
– Во некои општества, обожавателите на “Ѕвездени патеки” се етикетирани како бубалици, па повеќето го криеја тој факт за себе. Денес, е токму спротивното.
– Анимации. Во некои општества се случувало некој да биде протеран од друштвото ако признае дека сака цртани анимација од Јапонија.
– Голем задник.
– Сликање храна на чинија. Освен ако имате ресторан или пекарница.

За Канал Плус Телевизија

Можеби ќе ве интересира

За 7 дена изгубете 3 килограми без напор и вежбање

Ако се држите до овие правила за кратко време и без многу напор ќе постигнете …