Почетна / Магазин / Поезија и проза / Промоција на книга и хуманитарен настан во  НУ-УБ  „Гоце Делчев“ – Штип

Промоција на книга и хуманитарен настан во  НУ-УБ  „Гоце Делчев“ – Штип

Утре  Среда, 06 септември 2017, 18.30 часот  НУ-УБ  „Гоце Делчев“ – Штип
организира промоција на книгата „АПОТЕОЗА НА СРЕЌАТА “  автор на книгата е Ирена Постолова а промотор  проф. Соња Шијаков. Овој преубав настан ќе биде хуманитарен каде Здружението Цивитас е ко-организатор, сите средства од продажбата на книгите ќе бидат наменети за ранливи категорија на луѓе. Огромна благодарност до авторот за преубавиот хуман гест.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Промоција на книга и хуманост на едно место

Вчера во Мултимедијалниот центар во Штип се одржа  прекрасна промоција на автобиографската книга на Марија …