Почетна / Магазин / Предлог книга / Предлог книга “Пријатели до гроб”

Предлог книга “Пријатели до гроб”

Издавачката куќа Меѓународен Центар на Славјанска Просвета, која е со седиште во Свети Николе, како предлог книга и книга на денот, за убав почеток на оваа недела ви ја нуди книгата “Пријатели до гроб” од  Неле Нојхаус од издавачката куќа “Матица”.

Кратка содржина:

Чуварот на зоолошката градина Опел во Таунус ,открива нешто страшно : во живеалиштето на слоновите лежи човечка рака. Трупот го пронаоѓаат инспекторот Оливер вон Боденштајн и неговата колешка Пија Киркхоф од криминалистичка полиција во Хофхајм на свежо искосениот тревник,наспроти зоолошката градина..Мртовецот е учител и жесток борец за заштита на животната средина,а учениците исклучително го ценеле поради неговата харизма ,но некои граѓани го мразеле . Дали тука се крие мотивот за убиството?

Оваа книга, како и многу останати, кои можат да ѓи красат вашите полици и да ја разбуричкаат вашата фантазија, може да се најдат во книжарницата на МЦСП во Свети Николе. Исто така МЦСП врши достава за вистинските љубители на книгата.

За Ивона Стевановска

Можеби ќе ве интересира

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – …