Почетна / Магазин / Предлог книга / Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет.

Лоти само сака да се омажи- се разбира, за вистинскиот. Таа е сигурна дека нејзиното момче ќе ја запроси. И така, кога запросувањето ќе изостане, а таа ќе ја сретне својата прва љубов од младоста, се решава на драстичен чекор. Да се венчаат веднаш, без свршувачка, голем метеж и без секс пред венчавката. Тоа е совршен план. Од друга страна…. Флис се бори со кошмарниот развод и само сака нејзината помлада сестра да не ја повтори нејзината грешка. Заклучува дека по секоја цена мора да ја спречи венчавката на Лоти, затоа тргнува по (не)среќната двојка, која заминува на меден месец на еден грчки остров. Дали Лоти ќе доживее брачна ноќ за паметење или за заборав?

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Дневникот на длабоките тајни” …