Почетна / Магазин / Предлог книга / Предлог книга: “Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер

Предлог книга: “Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата“Лавиринтот: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет.

#1 БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“

Ако не си исплашен, тогаш не си човек.

Томас се буди во мрачен лифт. Памтењето му е избришано. Се сеќава единствено на своето име. Кога вратите се отвораат, го заслепува светлина и открива дека е опкружен со група момчиња, кои, исто така, не се сеќаваат кои се, ниту како стигнале таму.

Добре дојде на Ледината.

Зад високите камења околу целата Ледина се простира Лавиринтот, кој постојано се менува. Тоа е единствениот излез оттаму, но никој досега не го минал жив.

Сѐ ќе се промени.

А потоа, пристигнува една девојка. Првата девојка што некогаш стапнала на Ледината. Девојка со застрашувачка порака.

Сети се. Спаси се. Бегај.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – …