Почетна / Магазин / Предлог книга / Предлог книга: “Кралска афера” – Нора Робертс од издавачката куќа TOPER.

Предлог книга: “Кралска афера” – Нора Робертс од издавачката куќа TOPER.

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  “Кралска афера” – Нора Робертс . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет.

Едно утро нејзиното височество Габриела Бисет ќе се разбуди во болнички кревет, на знаејќи како се нашла тука. Бидејќи нејзините киднапери и понатаму се на слобода, Габриелиниот татко, принцот Арманд, ќе го повика на помош својот близок пријател, американскиот детектив Рив Макги. Габриела страда од потполно губење на помнењето – дури и членовите на семејството и изгледаат како потполни туѓинци. Со помош на Рив, оваа млада девојка полека ќе почне да се враќа во тековите на секојдневниот живот. Мажат ли детективовото добро срце и смирениот поглед да допрат до уплашената принцеза и да и помогнат да ги спои нишките на минатото и сегашноста

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Дневникот на длабоките тајни” …