Почетна / Магазин / Предлог книга / Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Предлог книга: “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата “Дневникот на длабоките тајни” – Верица Мукоска  . Книгата можете да ја најдете во книжарницата на Меѓународниот Славјански Универзитет.

Возбудлив роман чие дејствие сe случува под староградските ѕидови во татковината на романтичарската љубов – Италија. Сторија пребогата со случувања во кои родителот – Марвел, просто заборавил на своите деца, на сопругата, обврските кон својата компанија и се впушта во авантури и ризични потфати.
Донела, неговата единствена ќерка, минува низ вистински психолошки кошмари. Од најраното детство е во потрага по својот брат и по биолошките родители.
На тоа се надоврзува и сообраќајната несреќа по која кошмарите покрај психолошката, добиваат и физичка реалност.
Младата авторка Верица Мукоска ткае една современа новела, приказна во приказна, со многубројни настани, емоции, конфликти и зближувања..

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Предлог книга: „Прва брачна ноќ“ – Софи Кинсела

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета  и Цивитас.мк Ви ја предлага книгата  „Прва брачна ноќ“ – …