Почетна / Вести / Порака на денот: Tolerance is being patient with kids!

Порака на денот: Tolerance is being patient with kids!

Виолета Ефтимова

Ова е четврта порака по повод месецот на толеранција кој е во организација на Цивитас и Американското катче чија цел е подигање на јавната свест во врска со толеранцијата. И благодариме на Виолета што е дел од оваа активност и за огромниот  придонес за ширење на толеранцијата. Виолета сака читање, пишување и долги прошетки.

14971313_10207141815015392_694977048_n

За Канал Плус Телевизија

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …