Почетна / Здравје / Подобрeте го критичкото мислење

Подобрeте го критичкото мислење

Секојдневно пред нас стои море од одлуки, и невозможно е да донесеме правилен избор секој пат. Но, постојат начини за зголемување на шансите, а еден од нив е критичкото мислење.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Подобрување на имунитетот на децата

Денешните деца се жртви на лошата исхрана со многу масти,газирани пијалоци,слатки, а сето ова води …