Почетна / Вести / Погледнете го детето кое со својата храброст ќе ве воодушеви

Погледнете го детето кое со својата храброст ќе ве воодушеви

 

Малото дете секојдневно оди на училиште со трактор кој го управува самото. Тој за разлика од другите деца извршува и сериозни работни задачи кои и возрасните неможат да ги работат. Браво за малиот Предраг !!!

 

 

 

 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …