Почетна / Вести / Официјализиран терминот за четвртиот хуманитарен концерт по повот Св. Никола.

Официјализиран терминот за четвртиот хуманитарен концерт по повот Св. Никола.

Закжан четвртиот по ред Хуманитарен концерт на Здружението Цивитас и Општина Штип кој се одржува по повод патронот на градот Св Никола и оваа година концертот ке биде на иста локација во просториите на Универзитетот Гоце Делчев Штип се предвидува и богата програма од звучни имиња од македонската естрада каде допрва ке се допрецизираат концертот доби и официјален датум а тоа е 15.12.2016 г.  и оваа година вработените од Дневниот центар за деца со посебни потреби се вклучуваат во реализација на настанот. Влезниците се во претпродажба и се одчекува како и претходните години да бидат откупени од страна на бизнис секторот од штип и пошироко.

 

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …