Почетна / Донации / Инспиративно / Одбележување на Меѓународниот ден на студентите во Битола

Одбележување на Меѓународниот ден на студентите во Битола

Утре од 21 часот започнува студентската хуманитарна забава која е во организација на МСУ Г. Р. Державин. Собраните средства  ќе бидат наменети за Центарот за социјални грижи во Битола. Воедно ќе биде одбележан и Меѓународниот ден на студентите. За забавата се задолжени групата Марифет чијшто вокал Мартин Стојаноски е студент на Факултетот за безбедност при МСУ и има учествувано на многу настани од ваков карактер организирани од страна на Здружението Цивитас.

МСУ Г. Р. Державин постојано организира вакви настани,  а воедно и подржува настани организирани од страна на Здружението Цивитас.

Студенти, професори, асистенти повелете на добра забава во Connect1 во Битола,  а воедно бидете хумани, донирајте!!!

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

Доаѓа летното сметање на времето!

Во последниот викенд во март 2019-та година, ноќта во 2 часот меѓу 29 и 30-ти …