Почетна / Вести / Најлудата ноќ оваа година дочекајте ја во ресторан Прециз

Најлудата ноќ оваа година дочекајте ја во ресторан Прециз

Ако сеуште немате одлучено каде да ја прославите најлудата ноќ, тогаш воопшто повеќе немојте да се мислите, несомнено најдобрата понуда за оваа година во Штип е во ресторан Прециз заедно со Пантелија Тодороска и Фидбек. Ве очекува луда и незаборавна ноќ со пристојна цена од 1650 ден.

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Доаѓа летното сметање на времето!

Во последниот викенд во март 2019-та година, ноќта во 2 часот меѓу 29 и 30-ти …