CIVITAS
Барам помош Донации Донациски Броеви

Марија има само уште девет дена од донациските броеви а само пола од средствата се собрани

Марија е 3 ипол годинки и боледува од Аперт  синдром проследен со синдактилија . За претстојните операции во Гоп Хастанеси во Истанбул потребни се 10000 евра . За таа цел отворена е донациска сметка:290500017104812 на име Марија Симовска ТТК банка Скопје  и донациски броеви :

143163 Телеком

143463 Вип оне

Related posts

Да се обединиме преку хуманоста!!!

This May Be Your First Good Look at Telltale’s Game of Thrones

Admin

Апел за помош на малиот Кирил !!!

Leave a Comment