CIVITAS
Магазин Предлог книга

Комплет од 5 книги на “Принцезата Султана“

 

Издавачката куќа Меѓународен Центар на Славјанска Просвета, која е со седиште во Свети Николе, како предлог на денот ви го нуди комплетот на книги “Принцезата Султана” од издавачката куќа Феникс. Се работи за Бестселери од  New York Times.

Замислете принцеза која блеска од скапоцени дијаманти и бисери и живее во незамислив луксуз, а во стварноста таа живее во златен кафез. Без слобода, глас, без контрола на сопствениот живот, без други вредности, освен да раѓа синови.

 “Принцезата Султана“,  комплетот книги во моментот може да се најде во книжарницата МЦСП во Свети Николе со понуда од 5 книги за 750 денари.

Related posts

Антонио Пејоски со нов летен хит

Се облекува како Спајдермен и им помага на бездомниците

Легендарното Фиќо скоро шест децении е присутен на овие простори