Почетна / Вести / Коко има нешто да ви каже: Најпопуларната горила на светот ви испраќа моќна порака за празниците

Коко има нешто да ви каже: Најпопуларната горила на светот ви испраќа моќна порака за празниците

Горилата Коко праќа поздрав за празниците и вели:

Јас сум горила. Јас сум цвеќе, животно. Јас сум природа. Коко ги сака луѓето. Коко ја сака Земјата. Но, луѓето се глупи ! Глупи! На Коко му е жал. Коко плаче. Побрзајте. Помогнете и на Земјата. Заштитете ја Земјата. Природата ве набљудува. Фала.

 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Доаѓа летното сметање на времето!

Во последниот викенд во март 2019-та година, ноќта во 2 часот меѓу 29 и 30-ти …