Почетна / Живот / Кога ќе го прочитате ова ќе занемете – Најчуден изговор за развод

Кога ќе го прочитате ова ќе занемете – Најчуден изговор за развод

Една жена после седум месеци брак, сфатила дека тоа што нејзиниот сопруг е понизок од неа претставува голем проблем и дека тој со својата висина ја засрамува во јавноста.
Постојат различни причини зошто луѓето сакаат да се разведат од своите партнери, меѓутоа овој  случај од Саудиска Арабија е досега најчуден. Сопругата сака да се разведе од нејзиниот сопруг, бидејќи тоа е – премногу низок!
Ова жена е убедена дека и пријателите и другите луѓе “саркастично ја гледаат”, секој пат кога ќе излезе со својот сопруг.
– Таа сака да се разведе, бидејќи и е непријатно да излегува со нејзиниот сопруг. Ова е досега најчудната причина поради која некој сака да се разведе, изјавил судијата.
Сличен случај се случил во март, кога една жена поднела барање за развод, бидејќи нејзиниот сопруг имал голем пенис. Таа тврдела дека тоа единствената причина поради која сака да го остави.

За Дијана Јованова - Штип

Можеби ќе ве интересира

За 7 дена изгубете 3 килограми без напор и вежбање

Ако се држите до овие правила за кратко време и без многу напор ќе постигнете …