Почетна / Вести / Интервју со проф.д-р Саша Митрев – ректор на Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

Интервју со проф.д-р Саша Митрев – ректор на Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

За Канал Плус Телевизија

Можеби ќе ве интересира

Отворен е повикот за Ораторски денови на Славјански Универзитет

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет ,,Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола …