Почетна / Донации / ИМАМЕ УШТЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ ЗА СПАСУВАЊЕ ! ЗА СТЕФАН ДА НЕ ГО ИЗГУБИ ВИДОТ ДОНИРАЈТЕ !

ИМАМЕ УШТЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ ЗА СПАСУВАЊЕ ! ЗА СТЕФАН ДА НЕ ГО ИЗГУБИ ВИДОТ ДОНИРАЈТЕ !

Стефан има 9 години и почна рапидно да го губи видот последниве неколку месеци заради инфекција .

Го изгуби видот на едното окце, а она што остана е 5% видливост на другото, и има надеж да се спаси целосно, со оперативен зафат кај специјалист на очна клиника во Русија.
Операцијата чини 10.000 евра и се потребни донации најитно, додека сеуште може да се оперира функционалното око.
Пред некој ден Стефан и’ кажал на мајка му: “Мамо, кога ќе се вратам од операција – ќе прогледам”
Стефи не знае дека некои луѓе, кои не ги знае, собираат пари, кој колку може и сака за да му помогнат. Се надевам дека Животот ќе му даде шанса да го види тоа…

АЈДЕ СИТЕ ДА ПОКАЖЕМЕ ДЕКА СТЕФАН НЕ Е САМ !
Жиро сметка: 300001000025028 -Комерцијална Банка
Тел: ВипОне 143 488
Тел: Т-Мобиле 070 143 122

За Дијана Јованова - Штип

Можеби ќе ве интересира

Апел за помош на Славица Димитрова

Славица Димитрова е девојка која боледува од makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на …