CIVITAS
Занимливости Македонија

За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Здравко Чолиќ

 Балканската музичка ѕвезда, Здравко Чолиќ,  повторно во Скопје, каде со нетрпение чека да ја исполни Национална арена Филип Втори Македонски со многу енергија, во сабота, 15-ти јуни 2019, во 21.00 часот. Картите за концертот кој е во организација на Прагма продукција ќе бидат во продажба од понеделник, 18-ти март 2019, по цена од 300 денари. За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Чолиќ ќе може да го обезбедат тоа онлајн на www.kupikartizase.com. како и на продажните места на Купи карти за се.

Позитивна атмосфера со исклучителена и невидена забава за сите генерации.

Related posts

Мал Ајакс од Штип го освои третото место во фудбал во Сандански Бугарија

ГЛУВЦИ И МАЧКИ НАОПАЧКИ ВО ДОМ НА МЛАДИ

Откриен насад со марихуана во Пехчево

Leave a Comment