Почетна / Живот / Запознајте ја Хамлет , таа ми го спаси животот

Запознајте ја Хамлет , таа ми го спаси животот

Се работи за приказната на Мелани која боледува од  епилепсија. Откако стапила во брак нападите станале почести. Нејзииот сопруг бил загрижен за неа и несакал таа сама да седи дома додека тој е на работа. Но тој е алергичен на мачки и кучиња и поради тоа тие ја зеле Хамлет, прасенцето кое било до неа во најтешките мигови. Хамлет постојано била до неа за време на нападите и ја научила да гледа на светлата страна на животот. Еве ја убавицата:

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

Знаци кои укажуваат на проблеми со срцето

Срцевите заболувања се многу чести, ги погодуваат и мажите и жените на различна возраст. Затоа …