Почетна / Донации / Барам помош / Заедно да собереме средства за малиот Бојан од Штип!!!

Заедно да собереме средства за малиот Бојан од Штип!!!

11-месечниот Бојан од Штип има вродена срцева маана( agenesio arteria pulmonalis lateralis sinnistra- недоволно развиена  пулмонална артерија  и VSD- коморен септален дефект на срцето. Тој итно треба да се оперира во Бугарија. Операцијата чини 15 500 евра. Да му помогнеме на семејството побрзо да ги собере потребните средства. Кој е во можност да донира на следната сметка и телефонските броеви :

 

 

 

За Мартин Ѓорѓиев - Штип

Можеби ќе ве интересира

Typically the Reap some benefits Regarding casino

Typically the Reap some benefits Regarding casino Which means this sign may operate each as …