ЕДЕН ЈАЗИК НИКОГАШ НЕ Е ДОВОЛЕН-ЗАТОА ГЕРМАНИКА ПОСТОИ ЗА ВАС

Изучувањето странски јазици не само што ќе ви ги зголеми шансите за вработување, туку и ќе ве направи попаметни и поодлучни ! 

Учењето на нови зборови и фрази значително ја подобрува меморијата и ја зголемува мозочната активност. Патувањата се интересно искуство за секого. Познавањето на јазикот на одредена земја во која патувате, не ве прави само обичен турист, туку и ви помага полесно да ги разберете нејзината култура, народ, начин на живеење…Зборувањето на странски јазик ве прави поотворени кон другите луѓе.

Доколку ве заинтригиравме, и ви ја разбудивме желбата за учење нов јазик, ве упатуваме во ГЕРМАНИКА-ШТИП  каде може уште веднаш да почнете.

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК-

Курсеви за деца над 5 годишна возраст                                                              Курсеви за основци и средношколци
️Курсеви за студенти за подготовка за летна студентска работа во Германија
️Курсеви за возрасни за сите нивоа

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ

Центарот за странски јазици Германика врши уписи по англиски јазик. Формирани се следните групи:

Англиски јазик за деца од 3 до 5 годишна возраст
️Англиски јазик за деца на возраст од 1 одд. и 2 одд.
Групи по англиски јазик од 3 одд. до 9 одд.
️Англиски јазик за средно образование – помош во наставата
️️Англиски јазик за возрасни степен А1 и А2
П️одготовка за полагање на интернационални испити
Индивидуална настава според Вашите потреби

За повеќе информации обратете се на

078-291-292 или во просториите на Германика на улица Ванчо Прќе 62/3 наспроти НАМА во првиот влез.

Секогаш може да се научи повеќе. Изберете го вашиот омилен јазик  и уживајте во придобивките.

Пријатно учење.