Почетна / Здравје / Еве како можете сами да го измасирате вашето лице !!!

Еве како можете сами да го измасирате вашето лице !!!

Масажа со која исчезнуваат темните кругови под очите, подбрадокот, се намалуваат брчките и се подмладува лицето за 5 години.

Со допирање на неколку точки за кратко време се постигнуват неверојатни резултати. Еве како сами да го направите тоа:

 

За Маријана Коцева - Штип

Можеби ќе ве интересира

Природен лек за плодност

Познато е дека смоквите се употребувале пред повеќе од илјада години, но од непознати причини …