Почетна / Живот / Еве како Босанец ги известува соседите дека добил син

Еве како Босанец ги известува соседите дека добил син

-Ќе бидам погласен од кога го правев. А тогаш сите ме слушнавте, напишал Босанецот и го покани на прославата.

За Дијана Јованова - Штип

Можеби ќе ве интересира

За 7 дена изгубете 3 килограми без напор и вежбање

Ако се држите до овие правила за кратко време и без многу напор ќе постигнете …